суботу, 21 лютого 2015 р.

МАКСИМ ОСА


Кінокомпанія «Пронто фільм» розмістила на своєму каналі на YouTube перший трейлер українського фільму «Максим Оса», зйомки якого стартували у вересні минулого року. У повідомленні кінокомпанії йдеться, що стрічка у жанрі містичного трилера вийде у прокат у 2016 році. Філ…
TELEKRITIKA.UA

Кінокомпанія «Пронто фільм» розмістила на своєму каналі на YouTube перший трейлер українського фільму «Максим Оса», зйомки якого стартували у вересні минулого року. У повідомленні кінокомпанії йдеться, що стрічка у жанрі містичного трилера вийде у прокат у 2016 році.

Фільм «Максим Оса» знімає за коміксами Ігоря Баранькарежисер Іван Сауткін.

Нагадаємо, комікс «Максим Оса. Людина з того світу» - твір, присмачений гумором, екшн-сценами, великою кількістю горілки, еротикою й містикою. Головним героєм стрічкивиступає козак-відлюдник, що живе на Січі. За сюжетом коміску, його посилають розслідувати вбивство, що сталося в будинку пана Кричевського.Творці стрічки заявляли, що бачать її як патріотичну, яка стане українською відповіддю Гаю Річі і його «Шерлоку Холмсу». Повідомлялося, що локаціями для зйомок стануть місцевості в Кам'янець-Подільському та Хотині.

Як писала «Телекритика», «Максим Оса» - переможець 4-го пітчингу Держкіно. До копродукціїзалучено Польщу. Загальний бюджет складає 63, 334 млн грн. Частка держфінансування -19 млн грн.

«Телекритика»

Немає коментарів:

Дописати коментар