середу, 3 лютого 2016 р.

ВОЇНИ УКРАЇНИ

ЯК ВИГЛЯДАЛИ УКРАЇНСЬКІ ВОЇНИ З ДАВНІХ ДАВЕН І ДО СЬОГОДНІ. ФОТОПРОЕКТФото: memory.gov.ua


Інститут національної пам’яті презентував проект «Воїн. Історія українського війська». Це комплект із 24 постерів про історію української армії від Київської Русі до сьогодення.

ФОТО: MEMORY.GOV.UA
Проект описує такі військові з’єднання: військо Давньої Русі, українці у війську Великого князівства литовського, козацьке військо, Українські січові стрільці, військо доби Української державності, Карпатська Січ, Українська повстанська армія. На плакатах формату А1 чоловіки й жінки зображені в одностроях українських воїнів усіх часів і з відповідною зброєю. Світлини зроблені українським фотографом Анною Сенік та супроводжуються інформацією про військові підрозділи і битви того часу.
Про кожне з них подана детальна інформація та опис, зокрема військова організація, чисельність, озброєння, роди війська, воєнне мистецтво, участь у бойових діях.
Інститут національної пам’яті передав військовим плакати проекту «Воїни. Історія українського війська». Такий комплект буде у кожній військовій частині України і слугуватиме для промоції серед вояків української військової традиції. У переддень річниці бою під Крутами історики нагадали, російську армію у нинішній війні переможе не пострадянська, а саме українська армія
- See more at: http://tvoemisto.tv/news/yak_vyglyadaly_ukrainski_voiny_z_davnih_daven_i_do_sogodni_fotoproekt_75915.html#sthash.RqKDPpKp.dpufhttp://tvoemisto.tv/news/yak_vyglyadaly_ukrainski_voiny_z_davnih_daven_i_do_sogodni_fotoproekt_75915.html

Немає коментарів:

Дописати коментар