пʼятницю, 11 липня 2014 р.

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ГО ТО "ЗОЛОТА ПАЛАНКА" ЗА ОСТАННІЙ ЧАС.

   Впродовж останніх місяців  ГО ТО "Золота паланка" відслідковувала зміст періодичних видань. що надходять у продаж до кіосків "Укрпошти".
   Виявилось, що деякі з них відверто дублюють антиукраїнські московські видання. Це такі . як "Вєсті2 та "Ітогі єдєлі" та інші.
   Спільними зусиллями разом з УМВС дНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ УДАЛОСЬ ПРИПИНИТИ НАДХОДЖЕННЯ ЦИХ ВИДАНЬ У ПРОДАЖ.
   10.06.2014 ГО ТО "Золота паланка" провела захід присвячений 70 річчю загибелі українського поета Олега Ольжича. який загинув від катувань нацистів у 1944 році. В  дійстві брали участі близько сотні осіб. В кінці заходу відбувся імпровізований концерт, е читали його твори , співали пісні на його вірші.
  Брали участь у заснуванні робочої групи по експертизі дій обласної влади .
  Заснували разом з іншими громадськими організаціями Громадського формування по охороні правопорядку і охороні кордонів "Січ"
  Заснували разом з самообороною Дніпропетровської області батальйон "Січеслав", де будемо впроваджувати козацькі традиції, бо батальйон сформований,  як козацький.
   20.06.2014 від нашої організації пораненим воякам з АТО були доправлені речі : білизна. одяг та інші премети вжитку.
  01.07 2014 від ГО ТО "Золота паланка" були передані книжки патріотичного змісту. православної тематики та дитячі малюнки  в шпиталь українським воякам.
  Зараз іде підготовка до відзначення значної дати для Української армії - День злуки військ УНР та ЗУНР у 1919 році. що відбудеться 16 липня о 18 годині Соборна площа біля могили січових стрільців-вільних козаків. Бажаючі можуть приєднатись до відзначення цієї дати.
   05.07.2014 ми зібрали овочі та зелень і доправили у Гврдійське до військової частини.
  Днями змушені були виступити на захист обласного прокурора від ВО Свободи, що почав діяти відповідно до закону , не дивлячись на ранги та заслуги, від псевдо люстраторів...
   Більшість подій висвітлювали на блогах та соцмережах.
                                                                                         Голова ГО ТО "Золота палнка"
                                                                                         Гребенюк Людмила Василівна
                                                                                          067 134 0976
   

Немає коментарів:

Дописати коментар