пʼятницю, 24 травня 2013 р.

До дня героїв. Січеслав вшановує героїв


Цього дня дуже багато співпало.
Перше і головне - День героїв, що відзначається по всій Україні. Саме в цей день прославляють всі борці за волю України, що є втіленням  деклогу націоналіста, про шану своїм героям і пам'ять про них.
Цого дня ще в нашому місті останній день, коли можна агітувати, адже ідуть довибори по 54 округу міста до місцевої ради. Балотується єдиний кандидат від опозиції Кирило Дириленко зі студентської Свободи.
Зібравшись разом більше сотні патріотів пройшлись по вулиці Гагаріна до могили січових стрільців-вілних козаків , що полягли за волю України у 1918 році, яка знаходиться біля музею Яворницького.
На могилі була проведена панихида за всіма борцями за волю України та виглошені промови. Особливо всіх надихнула промова зв'язкової УПА Марії Зосіменко-Бонацької. що відсиділа 25 років концтаборів ГУЛАГУ. Молодь була вражена її силою духу і жагою до перемоги.
О 19 годині було заспівано гімн України, після хвилини мовчаннч. Гімн одночасно виконувався в містах Дніпропетровськ, Івано-Франківськ та Кам'янець Подільський.
На кінець побажали успіху і перемоги представнику від опозиції Кирилові Дириленку.
Хода патріотів показала, що таки є дієва опозиція, що не боїться іти під національними прапорами і здатна перемогти. Мешканці прилеглих будинків бачили це і мабуть таки задумаються над майбутнім своїх дітей і оберуть не бандюковичів, а порядних і сміливих борців за волю України від окупаціоної влади.
Слава Україні!

День героїв,Січеслав

Немає коментарів:

Дописати коментар