пʼятницю, 26 липня 2013 р.

Відкриття виставки в Мистецькому арсеналі декілька днів на слуху.

   Сьогодні всі обговорюють начебто обмовку Януковича, який назвав свято, яке відзначається в Україні зараз 1025 річчям Хрещення Української Русі.

«Прийняття християнства, як державної релігії, було доленосним історичним фактом, який вивів Українську Русь на новий рівень, визначив її місце у полі християнських держав, дав могутній поштовх для нової якості та змісту культури, політичних та громадських інститутів», – зазначив Президент.


  Янукович обмовився, назвав Киевську Русь Украинскою?

Новини України - Політичні новини - Янукович назвав Київську Русь УкраїнськоїЯнукович назвав Київську Русь Української
Прес-служба Президента України

Президент України Віктор Янукович під час урочистого відкриття святкових заходів присвячених 1025-річчю Хрещення Русі обмовився, назвавши Київську Русь - Української Руссю, повідомляє  УНН .
"Прийняття християнства, як державної релігії, було доленосним історичним фактом, який вивів Українську Русь на новий рівень, визначив її місце в полі християнських держав, дав потужний поштовх для розвитку української культури", - зазначив Президент.
Нагадаємо, що сьогодні у Києві в палаці Україна за участю керівництва держави, духовенства, представників дипломатичного корпусу  пройшла  Урочиста академія з нагоди 1025-річчя хрещення Русі. Журналістів і операторів не пустили в зал, де проходило
Назва що була використана кореспондентом навмисно ввела світ у облуду. Ніякої обмовки не було, бо Янукович цього разу читав по писаному.
Те, що мало бути аполітичним було таки цим одним словом введено у область політики.
Зробивши святкування 2 дні тому в Кремлі Путін з патріархом РПЦ  Кирилом Гундяєвим мали намір принизити Януковича. 
  Вперше сьогодні він посадив їх у калюжу наголосивши. що то Українська русь має 1025 років. Вони подумали обмовка, а то була спланована акція тикання носом Путіна та Ко

Немає коментарів:

Дописати коментар