неділю, 10 червня 2012 р.

Фальшування "Тижня".


"Тиждень" відкидає давнє походження мови та українців!!!

  Все почалось з поїздки до Києва 5 червня під стіни Ради. Просто розмовляли з хлдопцями і пішла мова про походження українців. Я був шокован інформацією, що ми начебто пішли від іранців з Шумер...Н захист цього, хлопець посилався на журнал "Тиждень". а саме на квітневий його номер цього року. В ньому, начебто, якийсь професор на науковій основі, з мапами та посилаючись на Y-хромосому людини, доводить це.
  Чому я був шокован? Дуже просто, незадовго до цього я ознайомився зі статтею, де навпаки це навіть не фігурувало. а навіть більше, якщо раніше російський інститут. що займався цим питанням в своїх звітах подавав дані по русских(росіянах0, в останньому взагалі виключив з розгляду їх, бо визначити , хто є ті русские не зміг...Зате по українцях там дані були .
  Приїхавши додому, знайшов в неті цю статтю і прочитав.
Виявилось доволі цікаво.
Вченим на якого посилається "Тиждень" є професор Тищенко. спеціаліст з лінгвистики.
Це добре, але такі доповіді треба робити групою авторів, бо він не фахівець у генетиці, а також не фахівейь у історії. Це і дало взнаки у хибному його трактуванні наукових матеріалів.
  Майже всі сумнівні частини цієї доповіді я підкреслим жовтим і в деяких написав свої зауваження. Справжнє поширення саме найбільшою у відсотковому відношенні гаплогрупи у українців є на карті, що зображена нижче
 
Пояснення до карти читайте http://sicheslavschina.blogspot.com/2012/05/blog-post_1722.html#more





Дивіться далі самі  що трактує професор Тищенко у своїй статті, чи це трактування "Тижня", що не розібрались до кінця з ідеями професора?

Немає коментарів:

Дописати коментар