середу, 14 листопада 2012 р.

ДНК-портрет нации / ДНК-портрет нації (08.11.2012) ТА СМІШНІ ЗАПЕРЕЧЕННЯ)

У фільмі, фактично, професор Тищенко, працю якого було опубліковано в Українському тижні, отримує відкоша, як і мало бути, бо він є лінгвіст і просто погано розібрався у гаплотипах та часі їх походження і наполягав на хибній думці, що шумери прийшли до нас, а не наші предки пішли до шумер . Та ж цей фільм показав незаперечно і науково що саме тут виникли хромосоми з гаплотипом орійців, що поширився саме з українського середнього Подніпров'я, місць розселення споконвічного козаків.



Нещодавно появилось відео з якоїсь лекції, де якийсь донецький вчений з "наукової" точки зору розвінчує всесвітню історичну доказову базу походження аріїв.

Головним аргументом він вважає що міське населення не можна перевіряти на наявність гаплотипу аріїв. через міграцію і посилається також на антропологів, що не базуються на дослідженнях г гаплотипів, а виключно на зовнішньому вигляді людей(що до речі було також застосоване німецькими нацистами в дослідженні українців різних районів проживання)
Якщо навіь така виборка, "методом тика" дала результат, що навіть міське населення є українцями аріями, то заперечення пана на відео сміхотворні. яким би донецьким вченим він не був, як би не намагався просунути росіянську концепцію на терена всієї окупованої російською імперією України, він так і залишиться донецьким вченим і вище того щабля не підніметься. Світ його не визнає, бо світ стоїть на концепції підтвредженою як давньою так і теперішньою наукою...

Немає коментарів:

Дописати коментар