пʼятницю, 30 листопада 2012 р.

АРТ-ВЕРТЕП (є таки чудо і в нашому місті!)

АРТ-ВЕРТЕП: АФІША
  Вітаємо Вас! В останній цьогорічний осінній день пропонуємо найцікавіше з культурного життя країни! А також не забувайте що в розпалі святкування вечорниць та підготовка до різдвяно-новорічних свят!
  Вже наступного тижня святкуємо Введення, Катерину та Юрія (Георгія). Починаються гадання та репетиції колядок!
Шануй своє!


Концерт гурту "Арт-Вертеп" на безстроковому протесті на захист мови.




    Новини коротко:
Нагадуємо, що цікаво та незабутньо відсвяткувати передноворічні корпоративи та різдвяні свята Ви можете звернувшись до нас – Мистецької агенції «Арт-Вертеп».
   Дитячі майстер-класи та дорослі ігри, танці та спів, гарний настрій та ексклюзивні подарунки створять Вам свято від Сяну до Дону!
   Для дніпропетровців та гостей міста повідомляємо про відкриття приймальні Святого Миколая в Культурному центрі «Арт-Вертеп» (вул.Червона 11) починаючи з 19-го грудня. Отримати подарунок від справжнього українського чарівника можна буде до 30-го грудня попередньо повідомивши помічників Святого Миколая за телефоном: +38 050 361 62 82 або електронною поштою: artverte@gmail.com
    Гурт мандрівних дяків «Вертеп» з різдвяно-новорічною програмою почне грати Вечорниці 13-го грудня на Андрія і аж до 20-го січня!
   Для бажаючих запросити музик до себе на свято дзвоніть та пишіть: +38 066 272 26 24 та tim.artvertep@gmail.com «Жива» музика з традиційними народними інструментами та фірмовим «Вертепним» багатоголоссям гарантовано надасть Вам здоров`я на цілий рік!  
      Спеціально до свят «Вертеп» пропонує два варіанти музичний віншувань: повний склад «Вертеп-бенду» (7 музик) для спеціальних майданчиків, та акустичні троїсті музики (3-4 вертепника) для щедрівок та віншувань в малих площах, квартирах чи офісах!
   З 6 по 9 грудня в Києві вперше відбудеться Фестиваль документального театру, в рамках якого глядачі побачать найкращі зразки праць в цьому напрямку з Росії, Німеччини та України.

   1 грудня о 15:00 в Національному музеї українського народного декоративного мистецтвавідбудеться Концерт-реквієм до дня пам’яті жертв голодомору. За участі: гуртів: «Телері», «Божичі», «Кросна», «Кралиця», «Зілля», Лірника Яреми Шевчука, кобзарів: Тараса Компаніченка, Тараса Силенка, Олега Сухарєва, (гурт «Самі свої»), Григорія Вагапова, (гурт "Вперше чую"), Сашка Лірника, Андрія Ляшка та ін. Вхід вільний!  

   Підтримка україномовного мистецького журналу «АРТАНІЯ». «Артанія» – чи не єдиний культурологічний часопис на наших теренах, що стоїть при своїй, українській, справі. На сьогодні журнал видається самотужки, завдячуючи приватній ініціативі, ситуативній матеріальній і добровільно-фаховій підтримці колеґ, фінансовій допомозі найближчих друзів. Підтримати мистецький журнал можете і Ви: передплативши паперове видання чи придбавши електронну версію.
 
Арт-Вертеп рекомендує:

Київ

Біла Церква

Вінниця

Дніпропетровськ

Донецьк

Жовті Води

Запоріжжя

Івано-Франківськ

Кам’янець-Подільський

Кіровоград

Кривий Ріг

Луганськ

Луцьк

Львів

Миколаїв

Одеса

Полтава

Симферополь

Суми

Тернопіль

Харків

Херсон

Хмельницький

Нове на сайті:
Послухати нові MP3:
Арт-джаз тріо «A Point Of Unity» (Олександр Любченко, Ігор Любченко, ДмитроЛитвиненко):
З новогоальбому «Примат» гурту O.Torvald:
Галереї:
Купити почитати:
Подарунки та сувеніри:

CD/DVD:

Колажі:Машинка для бритья 75 грн. Гаечный ключ Александровскъ 150 грн. Карти 140 грн. Сірники 1375 грн. Сірники 2 375 грн. Сірники 3 375 грн. Сірники 4 375 грн.
Постери:Соцарт 100 грн. Пиво 100 грн. Музика життя 270 грн. Добрый мужчина с мухой на носу 100 грн. Нік Остін 230 грн.
Оберіг срібний:Коловрат (малий) 75 грн.
Музичні інструменти:Варган з двома язичками 375 грн.
Ляльки-мотанки Валентини Передерій:Козак Джура 50 грн. Козак Голота 72 грн. Козак-крупеничка Котигорошко 65 грн.

***
Для користувачів ArtVertep.com нагадуємо,що сайт є інтерактивним, тож у вас є можливість розміщувати
новини, афіші, мр3-треки, галереї авторських робіт та фото-звітів з мистецьких подій самостійно і без цензури!
Про події українського арт-життя повідомте країну!
mail@artvertep.dp.ua

Концерт гурту "Арт-Вертеп" на безстроковому протесті на захист мови.

Вірші поета міста та далі виступ "Арт-Вертеп" 
МАРШ ЧОРНОГО ВОРОНА та інші "Арт-Вертеп"

Немає коментарів:

Дописати коментар